Gjør varmtvannsberederen din smart!

Spar penger på smart oppvarming av vann. SmartVVB er enkel å ta i bruk og passer til de fleste typer varmtvannsberedere uansett merke eller alder.

SmartVVB styrer oppvarming til de rimeligste timene og reduserer strømregningen.

, finn ut mer

Bestill SmartVVB

Slik fungerer SmartVVB

SmartVVB sett fra siden
01.

Spotpris

SmartVVB henter timepriser og planlegger automatisk når varmtvannsberederen skal starte de neste 24 timene.

SmartVVB fungerer overalt i Europa.

02.

Helse og komfort

Den har en sensor som følger med på at temperaturen på vannet alltid er høy nok til å forebygge risiko for legionella, og sørge for at du har varmt vann klart til bruk.

SmartVVB måler vanntemperatur og strømforbruk, slik at du kan følge med på beregnet forbruk av varmtvann og daglig kostnadsbesparelse.

03.

Installasjon og sikkerhet

SmartVVB vil kreve montering av elektriker, og vil deretter utnytte de billigste timene uten at du trenger å gjøre noe.

Produktet er testet av Nemko, som betyr at det har vært gjennom omfattende tester for å sikre at det er trygt å installere og bruke.

Hvor mye penger kan du spare med en smart varmtvannsbereder?

Anslå hvor mye du kommer til å spare per år og hva som er tilbakebetalingstiden.

Enkelt brukergrensesnitt

Juster ulike moduser for å tilpasse deg dine behov.

SmartVVB måler og beregner automatisk tilgjengelig vannvolum, kostnadsbesparelser og temperatur.

Reduser strømregningen

SmartVVB får strømpris og velger automatisk riktig tidspunkt for å varme opp vannet.

30%

Når du bruker varmt vann er det ofte når alle bruker vann og ofte når strømmen er dyrest. SmartVVB styrer oppvarmingen til beste tidspunkt og kutter i kostnadene på varmtvann med cirka 30 prosent.

1 500kr

Med en daglig besparelse på 4kr i gjennomsnitt, reduseres den totale årlige regningen med minimum 1 500kr per år. Besparelsen er enda større for en hytte siden varmtvannsberederen kan settes i Bortemodus.

Hvorfor SmartVVB?

“Styringen av VVB er uavhengig av strømprisen. Sluttbrukere varmer opp vannet når det er dyrest. I Norge har vi 100% fornybar energiproduksjon. Fornybar energiproduksjon er ikke konstant, og derfor har vi stor variasjon i spotprisene. SmartVVB er det ideelle produktet for å redusere strømregningen og bidra til utviklingen av fornybar energi.”
Luc Wathelet Luc Wathelet, Daglig leder av Wattlet AS

Våre partnere

Med deres hjelp finner vi opp fremtiden

Gudbrandsdal Energi (Elmera koncern) er den lokale strømleverandøren som ble en nasjonal utfordrer til de store strømselskapene. Ved å redusere strømforbruket sparer en både penger og miljøet. Det er en måte å leve mer bærekraftig på. «Derfor har vi satt oss et hårete mål: Vi skal hjelpe våre kunder å bruke 30% mindre strøm.»

GE logo

Gudrandsdals Energi
Vinstra, Norge

Skåppå hjelper gründere og etablerte bedrifter i utviklingen av selskapet, og bistår med prosjektledelse i større utviklingsprosjekter. Skåppås visjon er «Den smarte, grønne dalen» og med utgangspunkt i FNs bærekraftsmål jobber vi for et framtidsretta og sterkt næringsliv i hele Gudbrandsdalen.

Skåppå logo

Skåppa
Dombås Norge

Grønn Framtid Innlandet er en tilskuddsordning som gir midler til næringslivet for ideutvikling og prosjekter som gir positiv effekt for klima og miljø. Formålet med Grønn framtid Innlandet er både å fremme verdiskaping som gir positiv effekt på klima og/eller miljø, og å bidra til en positiv utvikling i arbeidsmarkedet i Innlandet.

Innlandet fylkeskommune logo

Grønn framtid Innlandet
Hamar Norge

Byen Lillehammer er en moderne by som samtidig har fått utmerkelser for sin arkitektur og bevaring av opprinnelig bebyggelse i Gågata. Nasjonalt og internasjonalt er Lillehammer mest kjent for å ha arrangert de 17. Olymipiske vinterleker i 1994. Lillehammer er godt kjent som vinterbyen, med fantastisk turterreng og nærhet til mange vintersportsaktiviteter.

Lillehammer logo

Lillehammer Kommunen
Lillehammer Norge

BETEK AS er vår lokale spesialist innen elektronikkproduksjon. Fabrikken har holdt til på Lillehammer siden starten i 1987, og tar på seg produksjon og utviklingsoppdrag for både lokale og internasjonale kunder.

Betek logo

Betek AS
Lillehammer Norge

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev: nyheter, oppdateringer og råd